WIE IS MYE

Creatieve designers die jouw werk uniek in beeld brengen.

WIE IS MYE

Ben je een startende ondernemer die op zoek is naar onderscheidend grafisch ontwerp dat jouw werk naar nieuwe hoogten tilt? Of behoor je tot een maatschappelijk goed doel dat de kracht van visuele communicatie wil benutten om je impact te vergroten? Mye Design is hier om jouw verhaal te vertalen naar boeiende beelden.

Bij Mye Design begrijpen we dat de eerste indruk telt, en daarom zijn we gepassioneerd om jouw werk uniek in beeld te brengen. Ons team van creatieve getalenteerde grafisch ontwerpers heeft de visie en expertise om je te helpen opvallen in een competitieve wereld. Of je nu een logo, huisstijl, opvallende marketingmaterialen of een aantrekkelijke website nodig hebt, we hebben de tools om jouw visie tot leven te brengen.

Wij geloven in de kracht van creativiteit om impact te genereren. We nemen jouw dromen serieus en zetten ze om in prachtige visuele verhalen. Samen maken we jouw werk onvergetelijk.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we “Jouw werk in beeld” kunnen brengen. Wij bouwen samen aan een visuele toekomst die mensen zal inspireren en in beweging zal brengen.

MARYE DE JONG

FUNCTIE - Grafisch vormgever / creatief DTP-er

Marye de Jong is de oprichter van Mye Design. Zij is sinds 2021 afgestudeerd Grafisch Vormgever / creatief DTP-er.  Zij maakt o.a. affiches, huisstijlen, logo’s, catalogussen, flyers.

Naast vormgeving tekent en schildert zij graag zowel digitaal als op papier en zet zij zich in voor maatschappelijke goede doelen. 

LARISSA VAN RIJN

FUNCTIE - Media- / Grafisch vormgever

Larissa van Rijn is afgestudeerd aan het Mediacollege in Amsterdam als Media Vormgever en studeert nu verder aan de HVA voor CMD. Zij heeft zichzelf daarnaast verdiept in het interactieve deel van vormgeving, zoals het vormgeven en bouwen van websites en andere interactieve producten.

Verder maakt zij ook verschillende soorten illustraties.

Contact

Email: info@myedesign.nl
Telefoon: +31(0)6 55 80 45 39
Website: www.myedesign.nl
Bronnen Mockups

Copyright 2021 – Mye