KLEDINGBANK

Nieuwe huisstijl kledingbank Zaanstreek

OPDRACHT

Nieuw design voor de Kledingbank Zaanstreek. Een nieuw logo, briefpapier, bord, raamstickers en vlaggen. Vervolgens een school inzamelingscampagne logo, folder, vlaggenlijn en vlaggendoek en website. De Kledingbank is gericht op inzameling van gebruikte kleding voor mensen die dit hard nodig hebben.

PROCES

Een groen zwart logo getekend los lijndesign, een kledinghanger als ‘hoofdje’ gericht op de tekst met daaronder een t-shirt. Op het t-shirt de afbeelding van een groen hart. Dat duidt op liefdevolle inzameling en duurzaamheid / recycling / 2e-hands kleding. Het goede doel staat centraal. Typografie is deels groen, versterkt het hart in het t-shirt. De Zaanstreek volgt daaronder. 

EINDONTWERP

Het eindontwerp in 2 formaten, zowel liggend met de tekst ernaast als staand met tekst eronder. Dit wordt gebruikt op briefpapier, raam- en containerstickers, vlaggen, buitenbord, online, schoolcampagne, folders en ander promotiemateriaal. De website die voor de Kledingbank door Larissa van Rijn is ontworpen sluit in zijn geheel aan op deze huisstijl. 

Contact

Email: info@myedesign.nl
Phone: +31(0)6 55 80 45 39
Website: www.myedesign.nl
Sources Mockups