WELCOME BY MYE

Graphic & Digital Design

WELCOME BY MYE

Graphic & Digital Design

WHAT WE OFFER

Visual, Content & Interactive design

Want a new corporate identity or a redesign of your existing corporate identity? We do that too! We also create logos, business cards, stationery and more media assets. 

Graphic & Media Design

We design websites, web shops and other digital communication tools. In addition to designing these, we can also build them for you.  

Interactive Design

We design the design of posters, advertisements, brochures, labels, flyers, leaflets, layouts, magazines and more. We can also digitise your own design.

DTP & Printing

ABOUT MYE

We make your story visual for start-ups and community charities.

Let us bring your brand to life with creative graphic design. Together, we build impact and inspire others with compelling visual stories.

Choose Mye Design and make your work unforgettable. Contact us today.

REVIEWS

De vereniging Groengrijs had voor haar dagtochten met de bus, op korte termijn, flyers nodig. Dat verliep snel en probleemloos. Nog dezelfde week kon uit de proefversies gekozen worden. Eind van diezelfde week waren de flyers al klaar. Mye Grafische Vormgeving snapt klanten, werkt snel en neemt alle zorgen uit handen. Van idee tot product. 
 
Groengrijs - www.groengrijs.com - is erg blij met de snelheid van werken, de zorgvuldigheid en het uiteindelijke product, mooie Flyers!.

Jaap Klaver

Vereniging Groengrijs

Voor een ontwerp voor een lang en smal etiket voor op mijn bijenhoningpotten heb ik contact gelegd met MyeDesign. De deksels van de potten waren al rijk uitgevoerd met een ‘bij op een bloem’ Mijn wens was om het etiket hier op af te stemmen en dat is heel goed uitgepakt!

Het etiket was uitnodigend voor het product, ik heb er veel leuke reacties op gehad! Ik denk dat de combinatie etiket en mooie pot de verkoop heel goed heeft gedaan ;-)).

G. Amiabel

In oktober 2022 was een artikel in het Zaans Stadsblad reden van ons eerste contact. Een nieuw en eigentijds logo, voor de herkenbaarheid van de kledingbank,  die gelijk ook de verbinding met de Zaanstreek aangeeft. Daar waren wij naar op zoek. In die opzet is Marye zeer geslaagd. De een ziet een lijf met shirt en hoofd, de ander een hanger met T-shirt. Het “zaans” groene hart geeft de verbinding met ons werkgebied aan.

Wij zijn zeer tevreden over de huisstijl die nu consequent zichtbaar is op het briefpapier, de stickers, de website, beachflags enz.

H. Sijbrandij

Stichting Kledingbank Zaanstreek

Ondergetekende heeft in het verleden met enige regelmaat gebruik gemaakt van de diensten van Marye de Jong. Daarbij toonde zij zich inhoudelijk vakbekwaam en gaf daarbij blijk van betrokkenheid bij de totstandkoming van projecten.

Zij werkt secuur en oplossingsgericht en beschikt over de nodige creativiteit. Afspraken worden stipt nagekomen waarbij tussentijds overleg over het vorderen van enige opdracht altijd mogelijk is. Ik beveel Marye de Jong daarom zonder voorbehoud aan.

J.P Cohen

Voormalig voorzitter KSK'80

CONTACT

Are you interested in a future project or have a question? If so, please contact us using the form.

  Contact

  Email: info@myedesign.nl
  Phone: +31(0)6 55 80 45 39
  Website: www.myedesign.nl
  Sources Mockups

  Copyright 2022 – Mye